GLADE KUNDER

5/5
Jeg har i ca. 4 år benyttet DGAservice til rengøring i mit hjem. Firmaet yder en god service og jeg er meget tilfreds med deres arbejde. Jeg kan kun give firmaet mine bedste anbefalinger. Med venlig hilsen, Torben Nielsen
Torben Nielsen
5/5
Vi har fået pudset vinduer i vores firma i 30 år. DGA Service er det bedste firma vi nogensinde har brugt. Aldrig har vinduerne været renere efter pudsning. Vi kan varmt anbefale DGA Service til alle! Anne-Cathrine Preis DJ Instrumenter
DJ Instrumenter
5/5
Jeg har brugt DGA Service i 4-5 år. Altid har jeg været tilfreds med firmaets arbejde. Det drejer sig om arbejde gennem flere år i en ejerforening, hvor firmaet har stået for løbende rengøring i opgangen og for forefaldende vedligeholdelsesopgaver. Firmaet har været meget ærlig om opgaver, hvor de mente at andre ville være bedre til at udføre. De har i disse tilfælde undersøgt, hvilket firma, det kunne være en god ide’ for os at rette henvendelse til. DGA Service er altid villig til at hjælpe, når der er behov. Det drejer sig såvel om firma- som private opgaver som rengøring, vinduespudsning, flytning mm. Opgaverne er altid udført omhyggeligt og godt.
Gitte Mathiesen
5/5
Vi har brugt DGA’s rengøring mange gange indenfor de seneste år, og har hver gang været meget tilfredse med kvaliteten af arbejdet. Vi kan varmt anbefale dem. Med venlig hilsen Michael Schou, MMB ejendomme. PLAN A.
MMB ejendomme. PLAN A.
5/5
DGA Service har udført arbejde for mit firma i forbindelse med slutrengøring efter renoverings arbejde i snart 5 år. De er altid villige til med kort varsel at rykke ud når det er brug for dem og udføre deres arbejde med flid og dygtighed. De har mine bedste anbefalinger.
Søren Hertz

GALERI

VI STØTTER

Call Now Button